Sandra Lyng live på P3, en pinlig affære

Jeg vil bare begynne med å si at jeg er en ivrig Sandra Lyng-supporter, som mange av dere sannsynligvis har skjønt. Hennes debutalbum “Døgnvill” spilles fortsatt jevnlig hos meg, 9 år etter release. Jeg er også fan av hennes nye musikk, spesielt “PRTeY” har borret seg fast hos meg. Den sukkersøte andresingelen”Don’t Care” er produsert av Donkeyboy, noe som skinner veldig tydelige gjennom. Dette kunne igrunnen vært en solo Donkeyboy sang, men det er jo absolutt ikke noe negativt. Supercatchy er den definitivt, og den ferske musikkvideoen er også over gjennomsnittet bra til en norsk musikkvideo å være. Ta en titt på denne, før jeg begir meg ut på den negative delen av dette innlegget.

Så over til noe veldig skuffende, hennes live-presentasjoner. Hun har aldri kjent for å ha en fantastisk vokal, men hun har så absolutt klart seg godt med sin popvennlige stemme. Tidligere har hun prestert omtrent som forventet, men igår gikk hun på en skikkelig smell da hun hadde en akustisk session hos Christine på p3.

Hennes live-versjon av “Don’t Care” var proppet full av sure toner, og en ukontrollert overbruk av ekko som fikk det til å høre som om hun stod ensom og forlatt midt i en forlatt lagerbygning. Altså dette her holder ikke, det ble rett og slett for pinlig til å høre ferdig.

I håp om at nivået skulle ta seg opp i neste sang bega jeg meg ut på hennes cover av Pharrel’s monsterhit “Happy, som jo er et vel ambisiøst valg av sang. Men hun tar seg absolutt opp her i forhold til forrige sang, men likevel en utrolig spak og tafatt versjon.

Døm selv, hør opptrednene på NRK RADIO, “Don’t Care” starter rundt 1:41:00, så følger “Happy” litt senere.

Jeg krysser fingrene for at det er noen grove tenkiske feil som kan skyldes på. Hun har jo tross alt imponert med solide opptredener tidligere, sist da hun opptrådte “PRTeY” hos Christine, var hun på et helt annet nivå enn det hun presterte idag. Heller ikke noe vokalt mesterverk, men absolutt greit nok.


For å si det med Sandra sine egne ord “Hva skjedde? Hvor gikk det(vi) feil?”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s