VideoPremiere: Tinashe feat. Schoolboy Q – 2 On

Jeg blogget om Tinashe’s “2 On” for en god stund siden, og den har virkelig bare vokst på meg siden det, jeg er ikke i nærheten av lei enda. Produksjonen er så deilig, og hennes myke vokal går rett hjem hos meg. Det er spennende å følge med på hvor Tinashe’s karriere tar veien nå. Hun slapp jo en gratis mixtape i fjor, og skapte seg en voldsomt stor hype med denne. Deretter har det bare blåst opp, og hun er nå på full vei mot mer kommersiell suksess. Dette er første smakebebit på musikken hennes, etter at hun ble signert til RCA. Det er godt å se at de bruker litt penger på henne, musikken fortjener en skikkelig gjennomført presentasjon. Og det har vi heldigvis fått servert, sammen med en god dose ivrig koreografi, som hun så absolutt nailer. Sjekk ut denne splitter nye videoen her, og la sangen feste seg i hodet ditt. It’s time to get 2 on.

Dette er så bra, at jeg på en måte kunne ønske dette var Cassie sin comeback-singel. Og når jeg først lurer meg inn på Cassie, så må jeg tørke støv av den provoserende undervurderte “King Of Hearts”. Dette var hennes skikkelige forsøk på å komme seg tilbake på hitlistene, og ikke lenger kun være et yndet objekt for allverdens musikkbloggere.

Her er den episke videoen, og den avhenigshetsskapende “smashhitten”, som dessverre aldri ble noen hit.

Men for å ikke spore alt for mye av, så skal jeg bevege meg tilbake til Tinashe’s musikk, men denne gang i form av en fantastisk akustisk mash-up av hennes “Vulnerable”, og Beyonce’s “Drunk In Love”, opptrådt av den geniale Katy B. Gi ørene dine denne gaven, og trykk play nå.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s