Min fasinasjon med Sam Smith fortsetter, hør ny singel “Stay With Me”

Sam Smith har i løpet av det siste året bygget seg opp til å bli en skikkelig favoritt hos meg. Hans første ordentlige singel “Money On My Mind” har kanskje ikke den dypeste teksten, men den er udiskutabelt fengende og skjøt rett til topps på den britiske singellisten. Nå er han klar med oppfølgeren “Stay With Me” som tar tempoet ned et par hakk, med en mer følelsesladet mid-tempo kjærlighetssang. Stemmen hans er som alltid gudommelig,  og den hyppig brukte beskrivelsen “den mannlige Adele” syns jeg faktisk er fortjent. Hør på sangen nå, tror du den kan følge i de suksessrike fotsporene til “Money On My Mind” 🙂


Jeg liker denne sangen fra første avspilling, men jeg må si at hans tidligere utgitte ballade “Lay With Me” absolutt banker denne. Der har han fått frem en så sår og ekte følelse, som gjør at den går inn på meg hver eneste gang jeg trykker play. Så igrunnen synes jeg at denne sangen heller burde fått singelbehandlingen, men jeg forstår at det ikke ville skapt samme hype i og med at den ble sluppet på Spotify for nesten et år siden.

Jeg anbefaler likevel på det sterkeste å høre på denne sangen, om du ikke allerede har omfavnet den med åpne armer slik som meg. Her er en akustisk live-opptreden. FOR EN STEMME!

26 Mai slipper han sitt første album, “In The Lonely Hour”, noe som utvilsomt kommer til å bli et av årets musikalske høydepunkter. Jeg gleder meg noe voldsomt. Bare synd at han har valgt å droppe den usedvanlig pene sangen “Nirvana”, men kanskje den dukker opp som en bonussang.  Her er den i hvert fall, i all sin prakt.

Dette ble muligens litt vel mange videoer, men sånn går det når man skriver om en så flink artist at det ikke går an å overse noenting. Så til slutt legger jeg ved videoen til hitten hans “Money On My Mind” for de som fortsatt ikke har gått lei denne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s