Prides med fullpakket hitmedley

Prides er en britisk gruppe, litt i stil av Bastille, som virkelig har funnet en bra måte å skape hype rundt bandet sitt på. De har covret masse hits på sin helt egne måte, og pakket alle sammen inn i en episk medley. Det begynner med den frustrerende undervuderte comeback-singelen til MKS(Sugababes), “Flatline” og videre kommer blant annet Chris Malinchak, Demi Lovato, Tom Odell og John Newman for å nevne noen. Se på dette som en quiz, og test hvor mange av sangtitlene og artistene du faktisk husker navnet på.

Som om ikke dette var bra nok, så har de nå også sluppet løs en oppfølger til denne, nok en gang smekkfull av radiofavoritter. Fra Beyonce’s “XO” til Ke$ha’s “Timber”(Det er tross alt hun som gjorde hele denne sangen, vil ikke gi Pitbull noe av æren for dette).

Jeg hørte gjennom noe av Prides egen musikk også, men den som faktisk festet seg øyeblikkelig var deres remix av Barnaby’s “Fresh Like Lemonade”. Denne her er skikkelig deilig 🙂

 

Håper dette er god musikkunderholdning for dere på en lørdag. Personlig er jeg klar for en musikalsk kveld med det akustiske hiphop-bandet Sinsenfist, som jeg intervjuet for en noen måneder siden. Les intervjuet her, om du ikke allerede har gjort det !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s