Ed Sheeran X Pharrel med utvilsom sommerhit

Ed Sheeran slo virkelig på stortrommen da han slapp debutalbumet sitt “+”, det skjøt rett til topps av den britiske albumlisten, og nådde senere 5-plass på amerikanske Billboard. Med en slik debut knyttes det naturligsvis store forventninger til hva mer han har å komme med, og han har heldigivs tatt seg den tiden han trengte for å skape en verdig oppfølger. På første singel “Sing” har han gått sammen med mannen som er overalt om dagen, Parrel Williams.

Da jeg fant ut at Pharrel var involvert i dette prosjektet også, ble jeg nesten litt oppgitt. Snakk om å bruke opp utvanne sounden sin til alt og alle, det er noe som heter for mye av det gode. Men heldigvis ble denne frykten min kraftig motbevist da jeg hørte “Sing” for første gang igår. Ed Sheeran beveger seg faktsik over i klassisk Justin Timberlake-territorie, noe som absolutt er en positiv ting. Hooket i denne sangen kommer til å feste seg i alle hoder, og definitivt oppnå heftig mye rotasjon av radioer fremover. Sa noen årets sommerhit? Jeg har stor tro på denne her, og ser for meg at denne positive innstillingen etterhvert kan gå over i intenst hat om “Sing” blir så populær som jeg ser for meg.

Ed Sheeran fortjener hvert fall en klapp på skulderen for å kunne lage musikk i ulike sjangere. Dette er ikke en sang jeg hadde forventet fra mannen bak “The A Team”, men han har tydeligvis mye mer på lur enn søte gitar-ballader. Hele andrealbumet, “X”, slippes 23 juni!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s