X Factor-favoritt Ella Henderson er endelig klar for singelslipp!

Etter å ha endt opp på en sjetteplass i X Factor UK, i 2012, har det vært ganske stille rundt Ella Henderson. Hun ble kjapt signert til Simon Cowell’s platseselskap “Syco” etter dette, men hun har heldigvis tatt seg god tid med å finne sitt musikalske lydbilde og stil. I motsetning til mange andre i liknende situasjon, som haster ut med musikk så fort som mulig etter konkurransen, har Ella tatt den tiden hun trengte. Dette gir også imponerende resultater, nå som vi endelig får høre musikken hun har jobbet med.

For de av dere som ikke har fått med dere hvem Ella Henderson egentlig er, så er det en video dere må se. Det er hennes coverversjon av Cher’s tidløse slager “Believe”, som hun tolker på sin helt egne måte.

Nå er heldigvis ventetiden over, og musikken hennes er klar for å erobre listene verden over. Førstesingelen heter “Ghost”, og er skrevet sammen med hitmaskinen Ryan Tedder, vokalisten i OneRepublic. Dette er solide greier, som jeg lett kan se for meg bli spilt ihjel på radio. Det er et deilig gjensyn med hennes helt unike vokal, som jeg ble helt forelsket i underveis i X Factor.

Som om ikke dette er nok, så har min svenske favorittmixer Oliver Nelsson laget en skikkelig groovy remix av “Ghost”. Denne skal så absolutt få heftig rotasjon hos meg fremover i sommermånedene!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s