Endelig, TOVE STYRKE er tilbake :D

Tove Styrke tok meg med storm med singlene “Million Pieces”, “White Light Moment”, og den kraftige “Call My Name”. Hun slapp sitt debutalbum i 2012, til suksess og ros, men siden den gang har det vært skuffende stille. Jeg har stadig vekk gjennomført grundige søk etter informasjon om hva hun driver med for tiden, og om vi har noe ny musikk i vente. I går skjedde endelig et skikkelig “breakthrough” i etterforskningen min, når en splitter ny sang fra Tove dukket opp på Spotify! Ja du leste riktig, det er snakk om splitter ny musikk fra denne ekstremt lovende svenske artisten. Sangen heter “Borderline”, og det er foreløpig bare en remix som er sluppet, men jeg tar alt jeg kan få av ny musikk ifra henne. Sounden hennes har vokst litt siden sist gang, hun har blitt hakket kulere, og det virker som hun har samlet seg opp litt attitude på veien hit.

Her er altså sangen, “Borderline”(Henning Furst Remix)

Det at denne sangen plutselig dukket opp, må da være en indikasjon på at et comeback ikke er så altfor langt unna. Jeg krysser i hvert fall fingrene, for verden trenger mer musikk fra denne fascinerende mini-Robyn.

Her er musikkvideoen til “Call My Name” for de av dere som trenger å friske opp hukommelsen, eller  muligens begi dere ut på denne for første gang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s