Ask Embla med ny musikk, og sangskrivning for Cher Lloyd

Det har blitt litt mye Cher Lloyd her på bloggen i det siste, rett og slett fordi jeg elsker all den nye musikken hun har sluppet i det siste. Jeg hadde tenkt til å prøve å roe det litt ned, men når den sangen hun slapp igår er skrevet av Norges Ina Wroldsen, ene halvdelen av Ask  Embla, så er det en altfor god mulighet til å nevne Cher igjen.

Ina Wroldsen står bak utrolig mange hits. Noen av høyepunktene for meg har naturligvis Britney’s “He About To Loose Me”, Cher Lloyd’s “Sirens”, og utallige av de beste sagenen til The Saturdays. På den nye sangen til Cher Lloyd “Bind Your Love”, skinner virkelig Ask Embla-sounden igjennom, jeg kan nesten forestille meg sangen med Ina’s vokal. Spesielt måten hun synger “Bind your love” i slutten av refrenget. Og dette er definitivt en god ting, alt Ask Embla har sluppet hittil har jo vært rimelig plettfritt. Hør på sangen nå, og se om du kjenner igjen sounden til Ina og Ask Embla.

I tillegg til dette, så har også Ask Embla sluppet ny musikk via Soundcloud. Etter at deres debutalbum “Northern Lights” ble et av de mest spilte norske albumene i løpet av fjoråret, er det nå knyttet store forventninger til oppfølgeren. Dette her er første smakebit ut, og de viser at de fortsatt mestrer den deilig elektropopen sin. De er visstnok halvveis gjennom innspillingen av oppfølgeralbumet, så forhåpentligvis får vi en ny singel om ikke så altfor lenge. Men for øyeblikket får vi nyte demoen av “Legion”, som de slapp for noen dager siden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s