Ariana Grande’s nye singel har ingen “Problems”, utvilsom smash!

Sa noen smash hit?! Ikke, nei okey det var nok jeg som skrek det ut etter å ha hørt gjennom Ariana Grandes nye monsterhit av en singel “Problem”. Den er som skreddersydd til hennes stemme. Hun utforsker sounden sin mye mer enn hun gjorde på debutalbumet “Yours Truly”. Det er fortsatt noe retro rnb-pop over det hele, men blandet inn med en ivrig saksofon og supercatcy melodi i både vers og refreng er dette allerede en moderne klassiker i mine ører. I tillegg til dette har hun også fått med seg Iggy Azalea, en av de få rapperne jeg faktisk liker, og hennes tilføyelse tar det hele til et enda høyere nivå.


Sangen er skrevet av blant annet popgeniet Max Martin, så at det er snakk om en instant hit bør ikke komme som noen overaskelse. I tillegg har også Savan Kotecha(Han har skrevet blant annet One Direction’s “What Makes You Beautiful”), hatt en finger med i spillet, så hun har absolutt safet seg her med et solid team bak denne singelen.

Ariana har muligens 99 problemer, men denne sangens suksess blir definitivt ikke en av dem. Allerede igår, kun basert på forhåndssalg klatret sangen opp til en 14-plass på iTunes i USA, og etter slipp idag troner den nå komfortabelt øverst på listen både i Norge og USA!

Her er også en opptreden av sangen, fra Radio Disney Music Awards, hvor hun prøver seg på en del koreografi, noe vi har sett lite av fra henne tidligere. Jeg liker det så absolutt. Ikke noe voldsomt imponerende dansing, men pluss for innsatsen uansett.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s