På tide å skrive om Bearson, dette må sjekkes ut.

Norske Jakob, aka Bearson, er bare 18 år, men han har allerede rukket å imponere meg flere ganger med musikken sin. Jeg la først merke til han da han remixet SOHN’s “Lessons”, en sang jeg allerede elsket, og gjorde den virkelig til noe helt eget. Han klarte til og med, om det er mulig, å lage noe enda bedre enn originalen. Etter den gang har jeg naturligvis fulgt med på alt han har sluppet, og han har absolutt ikke skuffet hititl.

Han fulgte opp denne med “Savanna” som absolutt har blitt min favoritt fra ham så langt. Jeg har hatt store planer om å skrive et helt eget innlegg bare om denne, men nå som han slapp en ny remix idag, ble dette en perfekt anledning. Den tropiske deilig sounden, og den ekstremt stemningsfulle saksofonen har gjort det vanskelig for meg å skru av denne sangen. Jeg har spilt den ekstremt mange ganger siden den kom ut, og klarer forstatt ikke la vær å smile når jeg hører på denne. Så trykk play under her, og se om den fenger like mye for deg.

Idag slapp han altså en splitter ny remix, “Song For The Rich”, som er nok en behagelig affære, med en grunnleggende glad sound.

Jeg får ikke nok av musikken til Bearson, og må bare dele en til av remixene hans. Dette er Benjamin Francis Leftwich sin “Pictures” remixet av Bearson, sammen med FlicFlac. Og resultatet er som alltid overbra. La deg imponere nå. Jeg  håper han annonserer noen live-show snarest.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s