Ariana Grande’s “Problem” sprenger all forventing

Jeg blogget i full ekstase om Ariana Grande’s singel “Problem” da den ble sluppet forrige uke. Nå som det snart har gått en full uke har jeg fått tid til å fordøye den, og den har vist seg å bli mer og mer catchy for hver gang jeg hører den. Den ivrige saksofonen er et classy flashback til JLO’s “Get Right”, gjort på en mindre irriterende måte. Vokalen til Ariana er som en drøm, og hun ser jo ut som den perfekte popprinsessen. Hun har opptrådt sangen på Radio Disney Awards, og iHeartRadio Awards, og senest idag var hun gjest hos Ellen DeGeneres.

Denne ferske opptreden hos Ellen tar det hele til et enda høyere nivå. Vokalen er mer stabil, og hun virker mye mer selvsikker. Det er jo ikke særlig rart hun er fornøyd, når “Problem” satte rekord i å nå toppen av iTunes raskest(30 min), og i tillegg plasserer seg blant de topp 10 største salgsdebutene  noensinne. Tallet er foreløpig anslått til over 425 000 eksemplarer, det er mye det. Den som troner øverst på denne listen er faktisk Flo Rida med “Right Round”, som solgte over 600 000 eksemplarer. Jeg velger å gi æren for det til Ke$ha. Men tilbake til Ariana, Ting går virkelig hennes vei om dagen. Starten på hennes andre-album-kampanje kunne ikke ha blitt kickstartet bedre enn med denne soleklare sommersmashen som er “Problem”.

Sjekk ut opptreden her. En bedre pop-pakke skal du lete lenge etter, og jeg er naturligvis besatt.

Sangen ligger fortsatt komfortabelt på toppen av amerikanske iTunes, og etter denne opptreden er det lite sannsynlig at noen tar over plassen hennes med det første. Musikkvideoen er sannsynligvis også rett rundt hjørnet, så dette her er bare starten på “Problem” sin tid som landeplage, eller la oss heller si en verdensplage! Og da ser jeg frem i tid, foreløpig er det absolutt ingen plage, men jeg mistenker at radio kommer til å ta livet av denne sangen i mange måneder fremover.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s