En skikkelig dose Lana Del Rey

Lana Del Rey har gjort stor suksess med singelen sin “West Coast” sålangt. Den har virkelig klart å bygge opp enda mer hype rundt det kommende albumet “Ultraviolence” som slippes 13 juni. I løpet av denne uken har vi fått servert musikkvideoen til denne stemningsfulle singelen, som er en en klassisk Lana-affære, mystisk, sort-hvitt, og veldig pent gjort. I tillegg har to ulike remixer dukket opp. Altså har vi blitt overøst med Lana Del Rey-materiale, og det har jeg så absolutt ingenting imot. Før jeg går videre over på remixene, så ta en titt på videoen til “West Coast”.

Så tid for litt remixmagi. Den første ut er vissnok en tysk radio-versjon av singelen, og gir oss “West Coast” på en helt annen måte enn det vi hører i originalen. Produksjonen og beaten er mye mindre sær, og er mye mer radiovennlig. Dette er en skikkelig poppy versjon i forhold til den tynge, og relativt ucatchy originalversjonen. Har ikke funnet den noe annet sted enn på tumbrl, så trykk HER for høre på den 😉

Andre remix er av Camo & Krooked. Denne begynner litt merkelig, og holder seg mer tro til originalen enn radioversjonen. Men så runder den plutselig 1:10 min, og den tar en helt ny vending. Produksjonen tas til et nytt nivå, med en instant fengende beat, som viser “West Coast” fra nok en ny side. En veldig interessant tolkning.


Man skulle kanskje tro dette var nok Lana for en liten stund men neida, hun sparer virkelig ikke på kruttet. Igår slapp hun både albumcoveret(som du ser øverst i innlegget), og hele tracklisten som er pakket med titler man aldri ville hørt fra noen annen artist enn Lana. Og det er noe av grunnen til at jeg liker henne så godt. Hun har et helt unikt image, og klarer virkelig å levere gang på gang med musikken sin. Her er alle sangtitlene.

01 “Cruel World”
02 “Ultraviolence”
03 “Shades Of Cool”
04 “Brooklyn Baby”
05 “West Coast”
06 “Sad Girl”
07 “Pretty When You Cry”
08 “Money Power Glory”
09 “Fucked My Way Up To The Top”
10 “Old Money”
11 “The Other Woman”

Bonusspor
12 “Black Beauty” *
13 “Guns And Roses” *
14 “Florida Kilos” *

* Bonus track

Sånn da har vi vel alle fått en stor nok dose Lana til å holde ut litt lenger. Nå er det jo heldigvis bare en drøy måned til vi har et helt album å nyte. Om det så mye som in ærheten av det nivået debuten hennes “Born To Die” var på, så er jeg solgt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s