BritPop Invasion fra Ella Eyre og Jess Glynne

Det er ekstremt mange spennende b “up and coming” i England for tiden. To av de som foreløpig har svært så lovende karrierer foran seg er Ella Eyre, og Jess Glynne. De har begge gjestet store hits med vokalen sin, henholdsvis på Rudimental’s “Waiting All Night”, og Clean Bandit’s “Rather Be”. Og når de begynner sine karrierer på toppen av hitlistene knyttes det naturligvis store forventninger til deres egne soloprosjekter. Idag  har både Ella og Jess sluppet nye singler, og begge leverer i høy grad.

La oss begynne med Ella Eyre. Hennes nye singel heter “If I Go”, og etter et par lytt kan jeg lett se for meg denne trone øverst på de britiske listene når den slippes offisielt 4 juli. Verset baserer seg på en først på enkel rytmisk produksjon, før det sakte men sikkert bygger seg opp til en voldsomt catchy beat i refrenget som har en skikkelig euforisk stemning ved seg. For å sammenligne med noen, så minner dette litt om en kvinnelig John Newman. Hun har en helt unik stemme, og lager musikk som balanserer perfekt mellom radiovennlighet og originalitet.

Så over til Jess Glynne. Hun har som nevnt erobrert enhver liste og radiostasjon med “Rather Be”, som forleøpig er en av årets aller største hits. Idag slapp hun singelen “Right Here”. Denne har en helt særegen sound, med veldig groovy instrumental. En rar, men utrolig kul sang, som jeg håper vil oppnå stor suksess. Beaten i refrenget minner meg veldig om en gammel klassiker, men jeg klarer ikke helt å sett fingeren på det. Legg gjerne igjen en kommentar om noen andre kommer på hvilken det er 😉

 

Hvilken av sangen har du mest tro på?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s