Katy Perry’s “Birthday” med en etterlengtet remix-makeover

Katy Perry holder seg aldri lenge unna førsteplassen på Billboard, og nå jobber hun seg oppover nok en gang med den ekstremt radiovennlige «Birthday». Dette er min favoritt-sang fra albumet «Prism», men det betyr ikke dermed at den er en selvskreven hit. I likhet med resten av albumet, mangler denne det lille ekstra, som skal til for at jeg gidder å høre på den. Det virker som om jeg er en av de få som synes dette, i og med at både «Roar» og «Dark Horse» har gått sin seiersgang verden rundt i løpet av de siste månedene. Heldigvis for meg, og eventuelt andre som er litt skeptiske til Katy for tiden, har vi fått servert et par solide remixer av «Birthday».

Første ut er Le Youth’s versjon, som gir en trendy makeover på Katy’s bursdagshyllest.

Den andre remixen jeg har hengt meg opp i, er Cash Cash sin ivrige partyremix, som gir originalen en en skikkelig energi-boost. Denne har blitt et fast innslag på joggelisten min.

Når vi først er inne på denne singelen, så er det vel på sin plass å se på musikkvideoen. Dette er også en noe kjedeligere video enn vi er vant til å se fra Katy. 

Jeg merker nå at det kan virke som jeg ikke har noe til overs for Katy Perry, men det er kun fordi hun satte standarden såpass høyt med sine to første album. Som tidligere fan, er jeg skuffet over hvilken retning denne Prism-perioden har tatt. Jeg er altså postivit innstilt, men merker at jeg er klar for å gå videre til album nummer fire og glemme dette anonyme popalbumet. Jeg stemmer for å nyte remixene så lenge, så får vi bare vente å se om “Birthday” blir omfavnet i like stor grad som resten av hennes singler. Det hadde ikke overrasket meg om den ender på toppen av Billboard i løpet av sommeren.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s