Ny singel fra den ekte Pussycat Doll, Nicole Scherzinger!

Nicole Scherzinger, aka det eneste Pussycat Dolls-medlemmet som er verdt å følge med på, har endelig vendt tilbake til musikkscenen. Hun har brukt store deler av de siste årene som dommer for X Factor, og latt musikken ligge på vent. Etter relativt stor suksess i England med albumet “Killer Love”, har jeg ventet i spenning på hva som blir det neste for henne

Dette lille oppholdet fra musikkverden har tydeligvis gjort henne godt. Hun er nå er tilbake med det jeg vil si er hennes beste solosingel noensinne. Sangen heter “Your Love”, og er noe utenom det vanlige. Den skiller seg ut fra all annen popmusikk nå for tiden, og er samtidig usedvanlig catchy og klistrer seg til hjernen. I motsetning til mange av hennes tidligere utgivelser, som for det meste har vært middelmådig pop basert på standard radiovennlige formler, så er denne som et friskt pust i diskografien hennes.

Det er på sin plass å dra opp singlen hennes “Wet”, som før “Your Love” var det absolutte høydepunktet i karrieren hennes etter min smak. Ta en titt på videoen, og la sangen fenge deg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s