På tide å gi Charli XCX den oppmerksomheten hun fortjener!

Charli XCX jobber seg oppover mot solo stjernestatus, og hun er så absolutt på rett vei. Hun har ikke hatt noen store hits på egenhånd enda, men med Icona Pop’s “I Love It’ og Iggy Azealea’s høyst aktuelle “Fancy” på CV’ begynner hun så så absolutt å gjøre seg bemerket hos fler enn bare de mest ivrige popfans. Hun slapp sitt debutalbum ifjor, “True Romance”, som bare en unik og forfriskende samling sanger, som virkelig gjorde inntrykk og hos meg. Denne fikk langt ifra den oppmerksomheten den fortjente, men jeg håper at hennes andre album vil gi henne det store gjennombruddet hun så absolutt bør få.

 

Oppfølgeren begynner heldigvis å nærme seg, og vil inneholde den tidligere utgitte singelen “SuperLove”, og også den ferske “Boom Clap” som er med på soundtracket til “The Fault In Our Stars”. Sistnevnte har akkurat fått seg en kul video, hvor Charli som vandrer gatelangs i Amsterdam, blandet inn meg tegneserie-elementer og klipp fra filmen.

Jeg elsker begge disse nye sangene hennes. “SuperLove” er som en litt nedtonet versjon av “I Love It”, med andre ord ekstremt catchy. Og “Boom Clap” har en finurlig blanding av en ballade og en mer uptempo-sang, med Charli’s karakteristiske vokal. Det lover altså veldig bra for andrealbumet, og jeg har store forventninger. Datoen er ikke fastsatt, men det skal visst bli sluppet i løpet av September. Jeg skal hvertfall holde dere oppdatert på denne alternative popprinsessen fremover.

Her er en av mine favoritter fra hennes forrige album. Dette er videoen til “You’re The One”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s