Nick Jonas går solo igjen, med helt ny sound

Nick Jonas slapp sitt debutsoloalbum med bandet The Administration i 2010, med musikk som minnet om en litt tafatt versjon av Jonas Brothers. Førstesingelen “Who I Am” er fin nok, men litt kjedelig. Etter dette prøvde Jonas Brothers seg på et mislykket comeback, som endte med at bandet offisielt ble splittet for godt. Nå som bandet er ute av bildet for får Nick endelig muligheten til å prøve seg som soloartist igjen.

Helt ut av det blå dukket hans nye singel “Chains” opp på Soundcloud igår, og det var noe helt annet enn jeg kunne forestilt meg. Vekk fra den lystige gitarmelodien, og over til en mørkere rnb-produksjon. Jeg får faktisk litt assosiasjoner til min svenske favoritt Erik Hassle, “Chains” høres ut som noe han kunne hatt med på sin siste EP. En slik sammenligning så jeg virkelig ikke komme, men jeg må si at Nick Jonas overrasker på best mulig måte. I tillegg til den minimalistiske deilige produksjonen, får vi servert et lekkert refreng som kommer til å lenke seg fast til hjernen din…

Nå er det bare å krysse fingrene for at storebror Joe også gir solokarriereren et nytt forsøk. Etter hans imponerende debut  “Fastlife” venter jeg i spenning på mer musikk fra han.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s