Ella Henderson server oss KRAFT nok en gang

Ella Henderson braste inn på toppen av den britiske singellisten med debuten “Ghost” tidligere i år, og har holdt seg innenfor topp 10 flere månder nå! Dette er særdeles imponerende for en X Factor-stjerne, de pleier ofte å ha en solid førsteuke, og så falle rett ut av listen igjen. Men ikke Ella, hun er virkelig på vei til å bli noe stort.

Hun følger opp “Ghost” med sangen “Glow”, som er nok et kraftig nummer. Stemmen hennes er magisk å høre på, og hun har virkelig klart å skape en perfekt sound for seg selv. Hele albumet hennes “Chapter One” slippes i september, og jeg gleder meg voldsomt. Ta en titt på musikkvideoen nå!


Hun har også startet sitt forsøk på å erobre det amerikanske markedet, med en opptreden av “Ghost” på Good Morning America i forrige uke. Som alltid leverte hun plettfri vokal. Det er noe så mektig og solid ved stemmen hennes, som jeg virkelig ikke kan få nok av. Det eneste jeg kan klage på, er at hun spiller litt vel på mye den knekken i stemmen sin. Bortsett fra det er dette en ekstremt bra opptreden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s