Mer Hilary Duff, nå har hovedsingelen ankommet!

Hilary Duff slapp “Chasing The Sun” for kun to uker siden, men det viste seg at denne kun var menst som en liten oppvarming. For allerede nå har hun fulgt opp denne med det som er menst som den ordentlige hovedsingelen .

Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre anledning til å sette igang bloggen igjen, etter litt lite aktivitet her i løpet av sommerferien. Sangen heter “All About You” og er definisjonen på catchy. Det er kanskje ikke så rart når hun har skrevet den sammen med blant annet Savan Kotecha(mannen ansvarlig for Ariana’s “Problem”, og flere av Britney’s hits). Det er vanskelig å ignorere Taylor Swift-likhetene, den minner spesielt om “We Are Never Getting Back Together”. Det er lurt inn en liten dæsj med country i “All About You”, og det funker overraskende godt. Hun viser frem stemmen sin i mye større grad her, enn hun gjorde i “Chasing The Sun”.


Jeg er med andre ord veldig fornøyd med to splitter nye Hilary Duff, etter en eviglang tørketid. Selv om ingen av de er noe revolusjonerende musikalske verk, så er det jo akkurat superpop Hilary er best på. Så ta dette for det det er, og la sangen lime seg fast til hjernen din. Den kan fort bli der en stund. Hun har allerede røpet at videoen skal spilles inn neste uke, så det er bare å glede seg til mer Duff-action.

Her er en liten bonus, feil og bloopers fra “Chasing The Sun”-innspillingen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s