YAY Charli XCX følger opp suksessen med “Break The Rules”

“Boom Clap” ga endelig Charli XCX den etterlengtede solohitten hun så lenge har jobbet opp i mot. Ikke det at hun har holdt seg unna hitlistene tidligere, som co-writer av både Icona Pop’s “I Love It” og Iggy Azealea’a “Fancy” har hun virkelig fått smake på hvordan det er å trone øverst på all verdens lister. Men som sagt så har “Boom Clap” endelig rettet alt fokus mot Charli selv, og det har derfor bygget seg opp store forventninger til hennes nye singel.

Sangen heter “Break The Rules” og hadde premiere for kun noen timer siden. Den har en liten dæsj punk ved seg, men har så absolutt en catchy popsound sånn overall. Jeg har så absolutt tro på at dette kanb bli en favoritt hos meg, og krysser fingrene for at denne vil være med på å solidifisere hennes status som ny og spennende popprinsesse. Videoen er også allerede spilt inn, og er sannsynligvis rett rundt hjørnet.

Sammen med premieren på singelen annonserte hun også at andrealbumet hennes slippes 21 Oktober, med tittelen “Sucker”. Jeg kan virkelig ikke vente. Det er et eller annet med Charli som har hypnotisert meg helt.

Og om du som meg, fortsatt ikke er lei den fantastiske “Boom Clap”, så syns jeg det er på sin plass å ta en titt musikkvideoen til denne litt overraskende smash hitten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s