VIDEOPREMIERE fra Sigrid Zeiner!

Nå har det gått altfor lang tid siden Sigrid Zeiener har blitt nevnt her på bloggen. Etter den overveldende bra konsertopplevelsen, og intervjuet jeg hadde med henne ifjor har jeg ventet i spenning på å se hva mer hun skal diske opp med. Det har kommet musikk fra Circumnavigate, gruppen hun er med i, men det er ikke helt min sjanger.

Idag var heldigvis ventingen over,  store ting er pågang for soloartisten Sigrid Zeiner.  Musikkvideoen til “Uncomfortable” har nemlig blitt teaset i lang tid nå, men fikk endelig sin offisielle premiere idag. Hun ser så bra ut i videoen, og alle de ulike settingene skaper en deilig mystisk stemning som passer veldig godt til sangen. Det er kult å se at de har lagt så my arbeid i dette, og ikke nedprioritert musikkvideoen som mange andre artiser ofte gjør.

Det stopper ikke her med gode nyheter for oss Zeiner-fans, EP’en “Uncomfortable” slippes 15 september, så da er det bare å laste ned på iTunes eller hvor enn du foretrekker å skaffe deg musikk ifra. Jeg gleder meg 😀

Trykk HER for å lese hele intervjuet jeg gjorde med henne ifjor!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s