Oppsummering av dagens musikknytt: Britney, One Direction og Hilary Duff

Idag har det skjedd mye i musikkverden. Et comeback på livescenen, og to uanmeldte gladnyheter. Så da tenkte jeg det var like greit å lage et lite oppsummeringsinnlegg av denne innholdsrike popdagen.

Først ut, og minst sjokkerende, i og med at dette ble annonsert for godt over en uke siden, var Hilary Duff sitt livecomeback. Hun kickstartet mandagen med sin aller første opptreden på over syv år, med livepremieren av singelen hennes “All About You” på X Factor Australia. Dette var et øyeblikk jeg har ventet lenge på, og jeg ble nesten litt rørt av å se henne tilbake på scenen. Det er noe litt rart med vokalen syns jeg, mye backing hvert fall, men til å være såpass rusten syns jeg hun gjorde en god profil. Dansingen er i klassisk Hilary-stil, tafatt men  av en eller anne grunn hypnotiserende. Promoteringen har allerede itt resultater, og sangen har nå klatret helt til 8. plass på iTunes-listen. Kanskje dette blir det etterlengtede pushet hun trenger for at “All About You” skal bli en verdenshit. Jeg krysser fingre og tær.

Så kom en mye mer overraskende nyhet, nemlig at One Direction skal slippe sitt fjerde album i november, med tittel “Four”. Nærmere bestem 17. november, altså en uke før det har gått et år siden de slapp forrige album “Midnight Memories” Her skal det tydeligvis ikke hviles. Og som en gave til den trofaste fanbasen sin, gjorde de sangen “Fireproof” tilgjengelig for gratis nedlastning. Dette er et av albumsporene, og viser en litt annen side av dem enn vi er vant til. Tenk One Direction meets John Mayer. Dette er absolutt lovende for hele albumet, og kjenner jeg de rett kommer det nok en hakket mer gira singel før albumet er ute.

Den beste nyheten av dem alle sparte jeg til sist. Jeg sliter fortsatt litt med å forstå dette, men Britney Spears kommer til lille Oso i slutten av denne måneden! I forbindelse med lanseringen av hennes undertøyskollekson The Intimate Britney Spears, kommer hun til Europa, og da går altså turen innom Norge. Gjett om jeg skal campe utenfor hotellet hennes. See you there 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s