The Veronica’s er tilbake med intens ballade

Det har vært voldsomt stille rundt The Veronica’s de siste årene. Etter deres halvveis-comeback “Lolita” i 2012 har vi ikke hørt noen ny musikk fra dem. Nå er de endelig tilbake for fullt, med nytt plateselskap i ryggen. Første singel ut er “You Ruin Me”, en intens og sårbar ballade som viser en litt “mykere” side av dem i motsetning til flere av deres største hits som “Untouched” og “Take Me On The Floor”. Jeg liker denne nye siden de viser, og er spent på hva mer de har å komme med. Forhåpentligvis kommer det noen skikkelige bangerz også (som Miley ville sagt), på det kommende albumet deres. Albumtittelen er forresten likesågreit “The Veronicas”. Jeg gleder meg!

Det er litt vanskelig å finne en ordenlig versjon av sangen, siden den kun har blitt spilt på radio. Men trykk her for å høre den beste versjonen jeg har funnet. Singelen slippes offisielt 10 septemeber så det er uansett ikke lenge til vi kan nyte den i full kvalitet.

Her er en også en liten teaser fra den kommende musikkvideoen, hvor man får høre litt av en annen ny sang fra dem som heter “Line Of Fire”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s