Meghan Trainor covrer Taylor Swift, og er ute med EP

Meghan Trainor dukket opp helt ut av det blå, med sangen “All About That Bass” som for øyeblikket regjerer på toppen av amerikanske billboard, og også norske iTunes. Den har virkelig blitt en verdenshit av de sjeldne. Personlig ble elsket jeg denne sangen i en ukes tid før jeg fikk den helt opp i halsen. Overcatchy er den absolutt, men jeg gikk altfor fort lei dessverre.


Derfor passet det meg veldig bra at hun slapp sin debutEP “Title” forrige uke, så jeg fikk muligheten til å gå videre til hennes fremtidige hits i stedet, og rekke å bli lei av disse helt på egen hånd, før de også vil bli spilt ihjel på radioen. For tro meg, det vil de. Hvert fall “Dear Future Husband” og “Title” er perfekt radiomat som klister seg fast etter første lytt, og de har begge en ekstremt feelgood stemning ved seg. Jeg er redd disse kommer til å lide samme skjebne som “All About That Bass”(Bruk-og-kast-musikk), men foreløpig nyter jeg de virkelig. Her er favoritten min, “Title”.

I tillegg til dette spilte hun sin egen akustiske versjon av Talyor Swifts anthem “Shake It Off”, noe som gjorde meg enda mer interessert i Meghan som artist. Det var det som fikk meg til å endelig lage et innlegg om denne splitter nye aristen, muligens en one-hit-wonder, men jeg håper hun har kommet for å bli. Sjekk hennes versjon av Taylor’s hit her!
src=”http://player.ooyala.com/iframe.js#pbid=39e938a46da44cc698e03649af0d8b49&ec=phNHVkcDpbpHwqThUy95PHrYry_jb5oG”>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s