Labrinth gjør Taylor Swift’s “Shake It Off”

“Shake It Off” ser ut til å bli den neste it-sangen til å covre. De to versjonene jeg har fått med meg hittil har begge vist nye sider av sangen, og særlig imponert ble jeg av sistemann ut, nemlig britiske Labrinth. Og bare så det er sagt, jeg kommer ikke til å vie bloggen min kun til Taylor Swift-tolkninger fremover, kun en tilfeldighet at de siste to innleggene mine handler om akkurat dette :p 

Labrinth har latt seg inspirere av Taylor, og laget sin helt egen versjon av denne overglade og supercatchy monsterhitten. Versjonen hans begynner rolig, men bygger seg sakte men sikkert opp underveis, og blir etterhvert en veldig groovy og behagelig versjon av sangen. Da jeg la ut “Shake It Off” tilbake i august, innrømmet jeg at jeg endelig måtte gi etter og godta at jeg faktist er en Taylor Swift-fan. Det største problemtet mitt med Swift, opp til nå, har vært at stemmen hennes virkelig ikke klinger særlig pent i mine ører(Da tenkter jeg mest på live-opptredener). Nettopp derfor syns jeg det er spesielt gøy å høre andres kreative tolkninger av hennes sanger.

Jeg legger også ved en av Taylor’s seneste opptredener av sangen, fra iHeartRadio(Hør på rundt 3:34, det skjærer virkelig i mine ører. Hva syns dere?).

Som sagt, så har jeg allerede erklært meg som Taylor-fan, i hvertfall fan av musikken hennes. Så jeg gleder meg stort til hennes kommende album “1989”, det slippes 27 oktober.

I tillegg gleder jeg meg også til Labrinth’s nye album, som ledes an av den John Legend-aktige singelen “Let It Be”. For de av dere som ikke har fått med dere denne, hør på den rett under her 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s