Cheryl med ny singel “I Don’t Care”

Cheryl sparket igang denne albumkampanjen med sin desidert svakeste singel hittil. “Crazy Stupid Love” høres ut som en underprodusert og blass kopi av alle de andro saksofon-hitsene som har regjert listene de siste årene. Likevel klatret den helt til topps på den britiske listen, og holdt seg innen topp ti over en lengre periode. Altså viser det seg at the power of Cheryl ofte overgår kvaliteten på musikken hennes. Med oppfølgeren “I Don’t Care” er hun heldigvis litt tilbake på rett spor. Og misforstå meg rett, jeg er en stor Cheryl-fan, selv om jeg nå begynte dette innlegget med en negativ tone. Det er bare det at jeg stiller store forventninger til artisten som har levert “Fight For This Love”, som er og blir en av mine favorittsanger, og den ultimate klubbsmashen hennes “Call My Name” for å nevne et par.

“I Don’t Care” er absolutt en forbedring fra forgjengeren. Etter et par avspillinger så fenger den absolutt, men jeg syns igrunnen det høres ut som et solid albumspor og ikke noen singel. Forhåpentligvis vokser den på meg. Jeg har uansett tro på at det kommende fjerdealbumet “Only Human” vil gi oss noen skikkelige kvalitetssanger, hun har tross alt samarbeidet med Girls Aloud-kollega Nicola Roberts(Avbildet over). Det kan umulig gå feil.

Her er “I Don’t Care”

Blir dette en ny #1-hit for Cheryl mon tro?

Det er vel på sin plass å ta en titt på denne “Crazy Stupid Love”, når jeg først har rakket såpass ned på den. Her er videoen, hvor hun som alltid ser ekstremt bra ut, men det hjelper ikke når sangen er dørgende kjedelig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s