Gwen Stefani er tilbake!

Etter et lunkent comback fra No Doubt i 2012, har Gwen nå valgt å fokusere på solokarrieren igjen. Hennes to tidligere soloalbum har begge vært pakket med hits, og virkelig satt sitt spor i popverden. Derfor er det veldig spennende å se om hun klarer å gjøre dette en gang til, hele åtte år etter at “The Sweet Escape” kom ut.

Hennes nye singel “Baby Don’t Lie” ble sluppet idag, og etter første avspilling satt jeg igjen med et litt intetsigende inntrykk. Jeg forventet noe litt sært og karakteristisk. I forhold til hennes to tidligere lead singles, “What You Waiting For?” og “Wind It Up”, så er denne litt mer mainstream og radiovennlig. Jeg liker den nå bedre og bedre etter å ha hørt den et par ganger til, men jeg savner bare den lille edgen Gwen har pleid å ha. Forhåpentligvis kommer den frem på det kommende albumet.

En annen ting som ikke kan gå usagt er at den minner veldig om svenske Ji Nilssons “Heartbreakfree”. Litt lik melodi til tider, og samme sound. Men det er en sang jeg elsker, så det kunne absolutt vært verre.

Her er “Baby Don’t Lie”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s