Meghan Trainor er kommet for å bli

Er du som meg, og begynner å bli en smule lei av Meghan Trainors “All About That Bass”? Da har jeg både gode og dårlige nyheter.

Den gode er at hun allerede er ute med neste singel, og debutalbumet er annonsert til å slippes på den helligste dagen av dem alle, nemlig Britneys bursdag. (2 desember, for de av dere som ikke husker når britbrit ble født). Altså er det godt mulig at radio snart beveger seg over til neste singel.

Den dårlige nyhete er at hun holder seg ekstremt tro til den glade doo-woop-sounden hun introduserte oss for på “Bass”. Så om dette ikke falt i smak, er det nok bare å forberede ser på mer av dette fremover, for hun er virkelig i vinden om dagen, og vet å utnytte momentumet sitt.

“Bass” troner fortsatt komfortabelt på toppen av amerikanske Billboard, og norske iTunes. Oppfølgeren “Lips Are Moving” ble sluppet offisielt idag, og baserer seg veldig på samme oppskrift som forgjengeren. Helt lik oppbygning, og samme stil. Likevel klarer jeg ikke å motstå denne singelen, jeg har hatt den på repeat siden den lekket forrige helg.

Jeg tror hennes label gjør lurt i å skjemme bort Meghan-fansen med masse materiale. Det blir en slags helgardering for å unngå å bli noe one-hit-wonder.

Albumet heter det samme som den allerede utgitte EPen, “Title”. Her er hele tracklisten. Jeg ser virkelig frem til et album pakket med overglade, supercatchy poplåter.

1. The Best Part (Interlude)
2. All About That Bass
3. Dear Future Husband
4. Close Your Eyes
5. 3am
6. Like I’m Gonna Lose You
7. Dem Sticks
8. Walkashame
9. Title
10. What If I
11. Lips Are Movin’

Deluxe Edition

12. No Good For You
13. Mr. Almost
14. My Selfish Heart
15. Credit

 
Her er “All About That Bass”, bare i tilfelle du ikke er helt lei enda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s