Becky G med nytt hjerneklister av en singel

Becky G har lenge kjempet for en skikkelig hit, og i sommer tok hennes “Shower” ganske uventet av, både her i Norge og USA. Første gang jeg hørte sangen gjorde den ikke noe særlig inntrykk, men etter et par ganger så var det virkelig noe som klikket. Derfor gledet jeg meg stort til hennes oppfølger “Can’t Stop Dancing”.

Akkurat som “Shower” trengte denne singelen et par avspillinger før den virkelig ga noen mening for meg. Den hadde faktisk premiere for noen uker siden, men jeg har brukt litt tid på å virkelig sette meg inn i den. Nå som det er gjort, klarer jeg ikke å stoppe å høre på den. Den har en avslappet stemning ved seg, samtidig som den er ekstremt catchy. I likhet med alt hun har sluppet tidligere , er det Dr Luke som står bak denne sangen også. Så la oss håpe hans voldtektsanklager fra Kesha, ikke går utover Becky G’s lovende karriere.

Idag ble “Can’t Stop Dancing” offisielt sluppet, og en video er nok også rett rundt hjørnet. Jeg ser for meg noe tribal-inspirert, kanskje noe indianer-tematikk. Det blir spennende å se hvordan hun klarer seg videre, og hvordan hennes debutalbum vil bli.

Her er “Shower” nok en gang, for de som enda ikke er lei 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s