OMGomez! Selena er ute med ny singel

Det har lenge ligget i kortene at Selena nå er klar for å bevege seg ut av den komfortable, kontrollerte Disney-kontrakten sin, for å gå egne veier. Likevel har hun et album igjen som hun må gi ut, og Disney vil selvfølgelig ikke gi slipp på muligheten til å tjene en siste liten sum penger på henne. Derfor skal hun nå gi ut en Greatest Hits-samling, litt pinlig når hun kun har et tre-fire Billboard-hits å skryte av, men så lenge vi får litt ny musikk er jeg fornøyd. Samlingen heter “For You” og slippes 24 november. Dette har vært ryktet ute i lang tid, uten noen offisiell bekreftelse.

Idag skapte hun sjokkbølger i popverden med en overraskelsesslipp av sin splitter nye singel og video, “The Heart Wants What It Wants”. Dette er en sang hun har vært med å skrive selv, og hun har virkelig lagt sin sjel i den. Sangen har en mye mer moden sound enn vi er blitt vant til fra henne, en nedtonet og nesten litt rnb-aktig stil som kler stemmen hennes ypperlig.

Videoen er i likhet med sangen en emosjonell affære, alt i classy sorthvitt-filming. Selena viser virkelig at hun kan gråte.

Jeg må si jeg er veldig overrasket og storfornøyd med Selena innsats. Det er godt å se at hun har lagt sjelen sin i dette prosjektet, selv om det sannsynligvis ikke var hennes forslag å gi ut et samlealbum allerede nå.

I tillegg til denne sangen er det også to andre nye sanger på albumet, så da har vi litt å leve på frem til hun gjør sin debut som Interscope-artist neste år. DET blir spennende det. Selena kan med glede ta over poptronene fra hvem enn som har den idag.

OPPDATERT: Selena har akkurat bekreftet at hun skal opptre den nye singeln på American Music Awards 23 november. YAY!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s