Frankie er min nye OBSESSION

Jeg har tenkt lenge på å tørke støv av bloggen igjen, og idag har jeg endelig funnet den perfekte anledning til å skrive et nytt innlegg. Helt ut av det blå oppdaget jeg plutselig en fantastisk popstjerne, som jeg ikke klarte å la være å skrive om.

Frankie snek seg inn i soundcloud-feeden min idag, og jeg trykket uvitende på play-knappen. Jeg ante virkelig fred og ingen fare, men i løpet av et par sekunder merket jeg at dette var noe spesielt. En mer passende tittel enn “New Obesession” skal man lete lenge etter, for det er akkurat dette hun raskt ble for meg.

Jeg har prøvd å komme på hvilke andre artister hun kan sammenlignes med, men foreløpig er hun noe helt for seg selv. Og det er jo absolutt en god ting, et forfriskende pust inn i en ellers ganske generisk popverden. Nå skal jeg gi meg med denne frelste rantingen min, men som dere skjønner så anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut dette her. Jeg har allerede cruiset gjennom resten av musikken hennes, totalt tre sanger er ute på soundcloud. Alle låtene er pop av ypperste klasse. Hennes debutEP er rett rundt hjørnet, og singelen “New Obsession” er ute på Spotify nå.

Følg Spotify-spillelisten min her for å holde deg oppdatert Frankie og all annen musikk jeg skriver om.

Her er “Problems Problems”

It’s good to be back 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s