Min POPdate med Alessia Cara

13235806_10154508271366564_1170038879_n

Jeg var en av de få heldige som fikk litt tid med Alessia Cara da hun besøkte Oslo rundt påsketider. Hun var utrolig laidback og hyggelig, noe som var med på å gjøre dette til et veldig gøy intervju.

Vi snakket om hvordan hun begynte karrieren sin på Youtube, og at den aller første videoen hun lastet opp var en coverversjon av Jessie J’s “Price Tag”. Denne versjonen tørket hun med glede støv av da jeg spurte om hun kunne synge litt av den.

Deretter fortalte hun meg om historien bak gjennombruddshiten hennes “Here”, før jeg ga henne et par utfordringer. Jeg hadde fått meg meg på forhånd at hun er rå på etterligninger så jeg kunne ikke dy meg med å spørre henne om å gjøre sin beste Britney. Selv virket hun ikke særlig imponert over seg selv, men jeg var hvertfall strålende fornøyd.

I tillegg gjorde hun en spot-on etterligning av hvordan Lorde ville hørtes ut om hun sang Selena Gomez’s “Good For You”. Med andre ord var det nok av magiske øybelikk i løpet av intervjuet. Videoen ser dere helt gratis på MTV Play.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s