Kvalitetstid med MNEK

13234848_10154512153611564_530145000_o

Igår hadde jeg en helt uvirkelig dag. Jeg brukte store deler av dagen til å henge med selveste MNEK. Han har jeg vært STOR fan av helt siden jeg oppdaget hans “refixes” av kjente sanger på Soundcloud for omtrent tre år siden.

Jeg la meg flat fra første sekund og fortalte han hvor godt jeg likte musikken hans, og jeg fikk svart på alt jeg kunne drømme om. Det meste ser dere i intervjuet jeg gjorde med han til “POPdate med Erik”, som kommer ut om en uke eller to på MTV Play(Legger det selvfølgelig ut her når det publiseres).

13225098_10154512153646564_1173407353_o

Utover dagen klarte jeg ikke dy meg fra å grave enda litt mer rundt hvordan det har vært å jobbe med diverse superstjerner. “Feels So Good” som var med på Kylie Minogue’s siste album spilte hun først inn uten at han var involvert. Så ba han om litt tid henne i studio, og de jobbet sammen med å perfeksjonere vokalen hennes. Han elsket å jobbe med henne!

PS. “Feels So Good” ble opprinnelig gitt ut av Tom Aspaul, da under navnet “Indiana”. MNEK fortalte meg at Tom Aspaul også jobber på ny musikk, så det er gode nyheter.

Han har også hatt en finger med i spillet på JoJo’s lenge etterlengtede album! I likhet med meg var han sykt fornøyd med at hun endelig får gi ut musikk igjen, etter å ha blitt holdt i sjakk av plateselskapet sitt i mange år. Sangen de har laget sammen heter “Good Thing” og store deler av den er allerede ute.

Vi avsluttet dagen med en livestream for Universal Music. Da hadde vi rukket å bli litt kjent i løpet av dagen, så stemningen var veldig avslappet(Det følte hvertfall jeg 😛 ).

 

Dette ble et omfattende og langt innlegg, men sånn går det når jeg får møte noen jeg ser på som et musikalsk geni. Og tenk at han bare er 21 år gammel! Avslutter med den nye singelen hans “At Night I Think About You”. Hvor catchy er ikke denne?

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s