Lanseringskonsert med Astrid S

astrid-ep

Som om ikke en hel dag med MNEK var nok, så endte det ikke der. Etter å ha kastet i meg litt mat så var jeg så heldig å få dra rett ut igjen,  denne gangen på lanseringskonserten til Astrid S sin EP!

Jeg har vært trofast fan helt siden Idol, så man kan trygt si at jeg følger ekstra godt med på alt som har med Astrid å gjøre. Astrid var faktisk en av de aller første jeg intervjuet her på bloggen(Sjekk det ut her), så da er det ekstra gøy å se hvor langt hun har kommet nå! Konserten var på “Den lille skobutikken”, noe som førte med seg en helt unik og intim stemning.

Hun spilte hele EP’en fra start til slutt, og stemningen var til å ta og føle på helt fra starten. Den litt forsiktige “I Don’t Wanna Know” gjorde mest inntrykk på meg, jeg får virkelig ikke nok av den skjøre følelsen hun får frem her. I tillegg til de fem sporene spilte hun også en gira versjon av “Running Out”, superhitten hun har med Matoma.

Jeg livestreamet en god del av konserten for Universal Music. Det var dessverre ganske mørkt, men det er jo stemmen hennes som er aller viktigst, og den hører man hvertfall.

Jeg var mildt sagt litt redusert etter denne lange dagen, så derfor dro jeg ganske fort etter at konserten var over. Fikk derfor ikke noe bilde eller hilsen fra Astrid denne gangen. Foreløpig får det holde med de fire intervjuene jeg har gjort med henne tidligere, selv om jeg har nok av spørsmål til nok et intervju.

11024619_10153583565086564_8519737938440817697_n-2

Dette er fra februar 2015 i forbindelse med at Astrid skulle spille på by:Larm

Ble ikke noe særlig med bilder fra konserten, pga iherdig snapping og livestreaming. Hadde rett og slett ingen hender til overs. Men her er to av bildene som ikke var helt blurry.

Etter all denne praten er det vel på tide å gå over til musikk. Her er innleggets “hedersgjest”, selve EP’en. Den heter like så greit “Astrid S”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s