Billboard Music Awards – RECAP

Den fullspekkede Billboard-utdelingen fant sted i natt! Jeg prøvde desperat å få med meg showet live men etter 15 min med en hakkete stream tok jeg kvelden og bestemte meg for å vente til å se alt i sin helhet i dag. Her er mine høydepunkter fra showet. 

13238952_10201881098704395_8396059557996065666_n

Britney Spears åpnet det hele, og fikk utdelt Millenium’s-prisen, noe som var grunnen til at jeg var så fast bestemt på å se dette live. Hun leverte en greatest hits-medley, med mer og mer tilstedeværelse gjennom opptreden. Litt mye gåing rundt på scenen, og alt for lite livevokal, men det så faktisk ut som om hun var glad for å være der. Da hun avsluttet opptreden med klassikeren “Toxic” kunne man skimte noe som så ut som et oppriktig smil. Dette er uten tvil det beste hun har gjort på mange år, men likevel sitter jeg igjen med en lengsel etter den episke powerhouse-entertaineren hun en gang var.

Jeg prøver å ikke henge meg for mye opp i Britney, og beveger meg videre. Rihanna sang “Love On The Brain” med lite produksjon og styr på scenen, alt fokuset var på hennes voldsomt solide vokal. Det var et magisk øyeblikk.

Ariana Grande gjorde sin første opptreden av singelen “Into You”, som jeg ELSKER, og leverte en av sine beste opptredener noensinne. Vokalen er det aldri noe å si på når det kommer til Ariana, men denne gangen hadde hun med seg en skikkelig dose attitude og tilstedeværsele på scenen i tillegg. Absolutt en av kveldens høydepunkter!

Da Kesha slapp til på scenen for å hylle Bob Dylan var stemningen til å ta og føle på. Publikum ble stående og klappe i lang tid etter opptreden, og det var vanskelig å ikke bli rørt. Dette var et stort øyeblikk for Kesha, og markerer virkelig at hun nekter å slutte å kjempe mot Dr. Luke, om retten til sin egen stemme.

Celine Dion fikk Icon-prisen, åpenbart velfortjent. Det var et rørende øyeblikk da hun fikk utdelt prisen fra sin sønn, og dedikerte den til sin avdøde ektemann.

Det var så utrolig mange opptredener at det er vanskelig å trekke frem bare noen få, men dette er hvertfall de jeg husker best etter å ha sett hele showet.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s