En imponerende, men litt spesiell konsertopplevelse

Endelig fikk jeg sett Little Mix live! De spilte for en nesten utsolgt Semtrum Scene mandag kveld, og fikk en voldsom respons. Det var faktisk en av de mest høylytte konsertene jeg har vært på på lenge.

IMG_6159

Her har dere et flott bilde av meg foran et par søppelsekker. Klar for Little Mix-konsert!

Litt merkelig føltes det da dørvakten så rart på oss og spurte “Skal DERE på Little Mix?” . Vi var med andre ord litt utenfor målgruppen, i og med at vi ikke var 15 år gamle jenter. Men altså, dette er jo heldigvis noe jeg begynner å bli vant til. Noe av det mest ukomfortable jeg har vært med på var premieren på One Directions konsertfilm på kino. Altså da passet jeg OVERHODET ikke inn blant publikum som bestod av jenter i 10-årsalderen.

Jeg måtte til og med overbevise en av jentene i salen om at jeg var oppriktig fan. Hun trodde rett og slett ikke på at jeg var der av egen interesse, og ikke som en lillesøsters følge eller noe i den dur. Det er en fin test av hvor “fan” man faktisk er da, når man blir tvunget til å stå på sitt.

Passende nok har jeg laget en POPdate-episode om konserten, for å gi dere et skikkelig innblikk i hvordan konsertopplevelsen var. Så jeg sier ikke mer enn at jeg var voldsomt imponert, de danset og sang for harde livet. Sjekk den ut her, helt gratis.

PS. Et annet av disse øybelikkene hvor det har blitt påpekt at jeg ikke hører helt hjemme var på Selena Gomez-konserten i Spektrum. Da ble jeg spurt rett ut av de som stod foran meg om hvorfor jeg var der. Jeg svarte med den største selvfølge at jeg liker Selena. Det holdt visst ikke så de spurte meg om jeg var der på tull. Mot slutten av konserten tror jeg de forstod mitt blodige alvor, etter at jeg hadde skreket med til hver eneste ord gjennom hele konserten. I showed them eller hva?!

Legger ved en opptreden av Little Mix’s “Black Magic”, for å vise hvor sinnsykt flinke de er live!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s