Ville tilstander på VG-Lista Rådhusplassen!

Herregud de to siste dagene har vært helt uvirkelige. Jeg har  vært på plass på VG Lista Topp 20-showet, som en slags stuntreporter for Universal Music, og jeg har opplevd så utrolig mye gøy.

13499778_10154590937096564_429619767_o

Astrid S og Matoma’s lydprøve

Torsdag var jeg på plass for å få med meg alt det beste fra lydprøvene. Det er en rar følelse å stå så og si alene foran scenen, ikke at jeg klager altså. Ina Wroldsen ga meg som alltid frysninger med sin fantastiske stemme.

Fredagen var da det virkelig tok av. Dagen begynte rolig og fantastisk fint med Astrid S sine lydprøver, både alene og sammen med Matoma. Så var det tid for mitt første livestream-intervju!

Sonny Alven og Emmi var først ut, og de var veldig hyggelig å prate med. Dagen før pratet jeg ganske mye med Emmi, og fant ut at hun for tiden er i studio med min selveste Nadine Coyle, altså hovedvokalisten fra min alltime-favorittgruppe Girls Aloud! Dere kan tro jeg ble satt ut da hun fortalte meg dette i en liten bisetning.

Gikk rett over på neste intervju, nå var det tid for Sandra Lyng! Sist jeg intervjuet henne fikk jeg henne faktisk til å felle en tåre da hun skjønte hvor stor fan jeg har vært av henne. Så isen var allerede brutt da kan man trygt si.

Videre gjorde jeg intervjuer med Freddy Kalas, Erik og Kriss, Ina Wroldsen, og Brandon Beal sammen OMVR. Da jeg pratet med Ina klarte jeg si feil navn på hennes singel “Lay It On Me”, men jeg følte at jeg rodde meg greit i land med å si at jeg bare var veldig startstruck. Er ikke det litt av sjarmen med å sende direkte? Hører jo virkelig på den sangen daglig, så var nok bare en liten systemsvikt fra min side etter alle intervjuene :p

Jeg ga meg på topp med en bokstavelig talt glitrende Astrid S, rett etter at hun gikk av scenen for andre gang etter å ha spilt “Running Out” med Matoma. Det ble en veldig hyggelig samtale, og en perfekt avslutning på en hektisk men fantastisk morsom dag! Hvis noen hadde fortalt meg for noen år siden at jeg kom til å gjøre dette her så hadde jeg sannsynligvis begynt å gråte av glede.

Alle intervjuene ligger på Universal Music Norge sin Facebook-side!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s