Klissvåt Jamie Woon-konsert

Endelig kan jeg stryke Jamie Woon-konsert av bucket-listen! Selv om mine favorittlåter ikke ble spilt var det en magisk, og klissvåt, konsertopplevelse.

IMG_6426

OBS: Om dere ikke er i humør for å lese så kan dere også se stemningsrapporten min fra konserten på MTV Play! Det er helt gratis 😉

Da han spilte på Rockefeller i 2011 husker jeg at jeg valgte å stå over konserten hans, rett og slett fordi jeg ikke hadde oppdaget musikken hans helt enda. Kort tid etter ble jeg OBSESSED med albumet hans, og siden den gang har jeg vært rimelig bitter for at jeg gikk glipp av å se han live. Dette skulle jeg virkelig ikke la skje igjen og derfor måtte jeg bare komme meg på Piknik i Parken.

Han spilte på en søndag, noe som fort kan sette en liten demper på stemningen grunnet tidligere helgeaktiviteter, men jeg kom meg heldigvis på plass i god tid før konsertstart. Som den ivrige tilhengeren jeg er stilte jeg meg opp på første rad og var klar til å la meg forføre(Musikalsk sett altså).

Idet han og bandet gikk på scenen begynte det å sprutregne. Dette var heldigvis med på å forsterke konsertopplevelsen, i og med at man virkelig måtte gi alt og la musikken få tankene vekk fra at det igrunnen var vått og klamt. Han spilte store deler av hans siste album “Making Time”, hvor singelen “Sharpness” var et av høyepunktene.

Jeg ventet spent på å høre min “Celebration”, som er min favoritt fra albumet, men denne glimret dessverre med sitt fravær. Det samme gjorde de fleste av låtende fra debuten “Mirrorwriting”. Hverken klassikeren “Shoulda”(som jeg ALDRI blir lei av), eller den ekstremt fine “Spirits” ble spilt. Det var litt skuffende.

Heldigivs overrasket han med en coverversjon av ikoniske Aaliyah’s “Try Again”. Jamie Woon som covrer Aaliyah er noe jeg aldri hadde sett for meg, men det funket så utrolig bra. Konserten ble passende nok rundet av med “Lady Luck”, som er en av hans mest kjente og mest “tilgjengelige” låter. Jeg har ingenting å si på musikken, alt var helt plettfritt. Det eneste jeg ville endret på var som sagt hvilke sanger han spilte.

13621420_10154616218536564_1731639516_o

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s