POPfest på Stavernfestivalen: Del 1

Det er sjelden man får samlet SÅÅ mange favoritter som det det var på Stavernfestivalen! Jeg var der fredag og lørdag, og fikk med meg sinnsykt mange bra konserter. Her er en liten oppsummering av fredagen.

13663348_10154624580461564_34677547_o

Fredagen kickstartet med selveste Zara Larsson. Jeg har vært stor fan av henne helt siden hun slapp «Uncover»,  og hun var egentlig hovedgrunnen til at vi ville til Stavern. Det er nesten to år siden jeg intervjuet henne, og det har skjedd sinnsykt mye for henne siden den gang.

13632591_10154624555911564_1912594402_o

Hun er en fullverdig popstjerne på scenen, i knæsj rosa drakt og innøvde dancemoves. Det var så deilig å endelig få høre hennes kraftige stemme helt live. Publikum sang med på hvert eneste ord da hun åpnet med «Never Forget You» og rundet av med «Uncover» og superhitten «Lush Life». I tillegg spilte hun noen nye låter, blant annet “Permission”, som hørtes ekstremt fengende ut.
Zara oser av attitude, og beviste en gang for alle(ikke at jeg egentlig trengte å overbevises) hvilken superstjerne hun er. Jeg hadde gleder meg noe sinnsykt til å se henne live, og hun levde så absolutt opp til forventningene!
Fra en svenske popstjerne til en annen, Veronica Maggio var neste på scenen. Hun leverte et solid show, men etter å ha danset for harde livet til Zara’s ekstremt fengene musikk virket Maggio litt tafatt i forhold. Da hun rundet av meg «Jag Kommer» var det likevel ekstremt god stemning, og partymoduset var nok en gang tilbake.

13633312_10154624567011564_1703285685_o

Julie Bergan må nyte livet om dagen, ettersom hennes «Arigato» topper listen over de meste streamede låtene i hele Norge! Det virket i hvert fall som om hun hadde masse å gi da hun spilte på den minste scenen på festivalområdet. Vi fikk høre et par nye låter, som hørtes veldig lovende ut, og det ble allsang da hun dro på med «All Hours». Hun rundet passende nok av med «Arigato» og publikum ga seg ende over. Jeg ble skikkelig imponert over hennes sterke vokal!
Alan Walker avsluttet kvelden med et DJ’sett og heftig sceneshow. Julie Bergan tok over vokalen på både «Faded» og «Sing Me To Sleep» og gjorde det nok en gang ekstremt bra. Personlig er jeg ikke særlig fan av å se DJ’er live, men Alan klarte likevel å skape overraskende bra stemning. Jeg hoppet opp og ned for harde livet og det virket det som resten av publikummet gjorde også.
Se flere bilder her.

This slideshow requires JavaScript.

Rapport fra lørdagen, med konserter fra Astrid S, Lukas Graham, Unge Ferrari og Ellie Goulding kommer senere idag/i morgen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s