Velkommen til Britney’s “Private Show”

Ahh etter det som føles som en uendelig lang periode med teasing og ubekreftede rykter rundt Britney’s nye musikk ser det endelig ut til at ting begynner å skje.

britney-spears-compressed

OPPDATERT: Her er hele parfyme-reklamen, hvor man får høre enda mer av “Private Show”

I et innslag på “Entertainment Tonight” ser vi henne spille inn reklamen til sin nye parfyme “Private Show”, og da spiller de også klipp av hennes nye sang med samme navn. Av det lille man kan høre så langt viser Britney en ganske så annen side av sev selv, og jeg liker den ekstremt godt allerede.

Dette må jo bety av selve hovedsingelen “Make Me(Oooh)” er rett rundt hjørnet. Den er i hvertfall i i full fart med å lekke, så om Team Britney følger med bør de slippe singelen(og gjerne videoen) på fredag! Kryss fingrene for at dette skjer. Denne gangen kan ikke ting gå galt, Britney må få en smash hit.

Det lengste klippet som har lekket hittil gir et ganske tydelig inntrykk av hvordan låten er bygget opp. Helt annereledes enn de vi er vant til å høre fra BritBrit, men sounden er så absolutt i tiden. Produksjonsmessig minner det litt om de siste albumene til Justin Bieber og Selena Gomez. Og det er jo heller ikke så rart i og med at hun har jobbet med de samme produsentene og låtskriverne.

Det opprinnelige ble slettet med en gang, noe som egentlig er et godt tegn på at Team Britney virkelig prøver å gjøre alt riktig denne gangen. Jeg har heldigvis funnet det igjen på Instagram.

Herregud jeg merker at jeg rister av spenning når jeg sitter og skriver dette her. Sangen kan dukke opp i sin helhet når som helst. Med andre ord så kan jeg ha en lang våkenatt foran meg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s